Vannkunsten

Nydelig indisk helledekke i BeerEcoSten® Gneis Green og BeerEcoSten® Kuppam Black i Oslobukta.

Prisvinnende Vannkunsten

Langs vannkanten ved Oslofjorden ligger prosjektet Vannkunsten. Vannkunsten er et prosjekt med sterkt fokus på estetisk og geologisk kvalitet. Uteanlegget er designet for å stå godt til arkitekturen i byggene langs bryggen. I dette prosjektet er det benyttet ulike format av heller i BeerEcoSten® Gneis Green i kombinasjon med helleformater og UU-vennlig belegningsstein i naturstein i BeerEcoSten® Kuppam Black. BeerEcoSten® Gneis Green

Årets bygg 2022

Boligprosjektet Vannkunsten i Bjørvika ble i 2022 kåret til Årets bygg av Byggeindustrien og Byggedagene (https://www.arkitektnytt.no/nyheter/vannkunsten-ble-arets-bygg). Mellom og langs de ni utviklede husene finner man indisk diabas og granittisk gneis i ulike formater. Natursteinen er nøye utvalgt for å spille på lag med skiferen som pryder fasaden av de ni saltaksbyggene. Variantene av steintyper som er benyttet på dette prosjektet er begge en del av vårt BeerEcoSten®-sortiment, og har tilgjengelig både EPD-dokumentasjon og SINTEF-test. Du kan lese mer om våre BeerEcoSten®-materialer her.

No items found.

Prosjektdetaljer

Materialer: 

  • BeerEcoSten Gneis Green
  • BeerEcoSten Kuppam Black

Overflater: 

  • Flammede heller, og råsplittet gatestein med saget og flammet topp.

Utførende: Tranby AS

Landskapsarkitekt: Grindaker

Byggherre: OSU

No items found.

Se flere prosjekter

Se alle

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Ved å klikke på "Tillat alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Vi bruker dette for å analysere bruken av nettstedet og forbedre navigering. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.