Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Du er landskapsarkitekt

Ønsker du tips til hvordan du kan beskrive både vakre og varige landskapsprosjekt med naturstein? Vi gir råd om bærekraftige og funksjonelle løsninger. Ta kontakt for rådgiving eller et møte på StenStudio i Oslo.

Kontakt

Generell kontakt

Ta kontakt for gode råd om viktige valg

Er du landskapsarkitekt og ønsker å gjøre en forskjell eller trenger råd om naturstein? Ta kontakt med oss.

Vi gir råd rundt gjenbruk, og kan gi konkrete innspill om hvordan du kan planlegge for mer bærekraftig bruk av naturstein i et prosjekt. Vi hjelper ofte landskapsarkitekter med en gjennomgang av produkt, kvalitet og dimensjonering knyttet til funksjon i prosjekter, og kan også analysere eksisterende stein i anlegg og gi tips til gode beskrivelser.

Vi gjør alt fra bærekraft-workshops, til utarbeiding av fargepalletter på StenStudio i Oslo, og sitter gjerne i team med byggherre, landskapsarkitekt og utførende.

Se de ulike tjenestene vi tilbyr under "Rådgiving" i menyen.

Dronninglunden, Barcode

Se referanser under "prosjektgalleri" i menyen. Her finner du mye nyttig informasjon om ulike prosjekt vi har levert stein til, som for eksempel steintype og opprinnelse på natursteinen som er benyttet i prosjektene. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon så hjelper vi deg om du ikke finner det du trenger her på sidene våre.

Visste du at flere av våre prosjekt er såkalte «Lappeteppe»-prosjekter? Dette er et konkret tiltak vi gjør for å redusere forbruk av ny naturstein. Det finnes mye førsteklasses steinrester som kan brukes fremfor å bestille ny stein. Vi samler sammen og tilrettelegger for at du kan bruke rester eller overskuddsvarer i ditt prosjekt. Ta en titt i vår skattekiste under "Produkt" i menyen, så finner du kanskje noe du kan bruke i ditt neste prosjekt under "Restlager".

Vi bistår gjerne med vår kunnskap og rådgivning til landskapsarkitekter. Ta kontakt med oss i dag, så får du umiddelbart svar på det du lurer på eller vi finner informasjonen du trenger.

Utforsk vårt BeerEcoSten®-sortiment

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.