Du er landskapsarkitekt

Ønsker du tips til hvordan du kan beskrive både vakre og varige landskapsprosjekt med naturstein? Vi gir råd om bærekraftige og funksjonelle løsninger. Ta kontakt for rådgiving eller et møte på StenStudio i Oslo.

Kontakt

Generell kontakt

Ta kontakt for gode råd om viktige valg

Er du en landskapsarkitekt som ønsker å gjøre en forskjell eller som trenger råd om naturstein? Da håper vi du tar kontakt med oss.

Vi gir råd om gjenbruk og hjelper deg med planlegging av fremtidig gjenbruk. Vi gir konkrete innspill om hvordan man kan planlegge for mer bærekraftig bruk av naturstein i landskapsprosjekt og vi gjør alt fra bærekraft-workshops, til utarbeiding av fargepalletter på StenStudio i Oslo.

Vi hjelper ofte landskapsarkitekter med en gjennomgang av produkt, kvalitet og dimensjonering knyttet til funksjon i ulike prosjekt. Vi kan også analysere eksisterende stein i anlegg og gi tips til gode beskrivelser. Vi sitter gjerne i team med byggherre, landskapsarkitekt og utførende.

Se de ulike tjenestene vi tilbyr under "Tjenester" i menyen.

Dronninglunden, Barcode

Se referanser under prosjekter i menyen. Her finner du mye nyttig informasjon om ulike prosjekter, som for eksempel steintype og opprinnelse på natursteinen benyttet i prosjektet.

Vi har mye informasjon om ulike material og og bilder fra referanseprosjekt. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon så kan vi hjelpe deg om du ikke finner det du trenger her på sidene våre.

Visste du at flere av våre prosjekter er såkalte «Lappeteppe»-prosjekter? Dette er et konkret tiltak vi gjør for å redusere forbruk av ny naturstein. Vi samler sammen og tilrettelegger for at du kan bruke rester eller overskuddsvarer i ditt prosjekt. Det finnes mye stein som er lagt til side og dette er ofte førsteklasses rester som kan brukes fremfor å bestille ny stein. Ta en titt i vår skattekiste under Produkter i menyen, så finner du kanskje noe du kan bruke i ditt neste prosjekt under "Restlager".

Vi bistår gjerne med vår kunnskap og rådgivning for landskapsarkitekter. Ta kontakt med oss i dag, så får du umiddelbart svar på det du lurer på eller vi finner informasjonen du trenger.

Utforsk vårt BeerEcoSten®-sortiment

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Ved å klikke på "Tillat alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Vi bruker dette for å analysere bruken av nettstedet og forbedre navigering. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.