Du har en generell henvendelse

Har du en generell henvendelse for kjøp av naturstein? Se vår kontaktinformasjon og tips til hvordan ta kontakt for kjøp.

Kontakt

Generell kontakt

Generelle henvendelser

Er du på jakt etter naturstein til ditt uteområde eller landskapsprosjekt? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på vår firmapost slik at du kan få hjelp så kjapt som mulig. Her sitter alle våre rådgivere klare til å besvare henvendelsen din. Du vil få svar på din henvendelse innen kort tid, og kan være trygg på at du får hjelp av faglig sterke rådgivere. Har du en privat henvendelse kan du ta kontakt med oss skriftlig, for å få den hjelpen du er på jakt etter.

Er du nysgjerrig på hvilke produkter vi fører, priser for prosjektet du ønsker å utføre eller usikker på hvilke varer du egentlig burde gå for til ditt prosjekt anbefaler vi deg å dypdykke i vårt bibliotek av informasjon under «Natursteinsguide». Her finner du svar på mye som du kanskje måtte lure på. Hvis du ikke finner det du er på jakt etter er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på vår firmapost.

Eufemias Hage, Barcode

Hvis du er privatperson på jakt etter små mengder kan vi anbefale deg å ta kontakt med en anleggsgartner i ditt lokale miljø. De har tilgang til varene vi har på lager, og kan i tillegg hjelpe deg med utførelsen av prosjektet ditt.

Finn din lokale anleggsgartner her. Ønsker du spesifikke steintyper eller varer i vårt sortiment kan vi anbefale å spesifisere dette for din valgte anleggsgartner, på den måten er du trygg på at du får de varene du har sett deg ut fra det sortimentet vi fører.

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Ved å klikke på "Tillat alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Vi bruker dette for å analysere bruken av nettstedet og forbedre navigering. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.