Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Du har en generell henvendelse

Har du en generell henvendelse for kjøp av naturstein? Ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Kontakt

Generell kontakt

Generelle henvendelser

Er du på jakt etter naturstein til ditt uteområde eller landskapsprosjekt? Ta kontakt med oss på vår firmapost, her sitter våre rådgivere klare for å besvare henvendelsen din. Du vil få svar innen kort tid, og kan være trygg på at du får hjelp av faglig sterke rådgivere.

Er du nysgjerrig på produktene vi fører eller usikker på hvilke varer du burde gå for til ditt prosjekt, anbefaler vi deg å ta en titt i vårt "natursteinsbibliotek" under «Råd og inspirasjon». Hvis du ikke finner det du er på jakt etter er du hjertelig velkommen til å kontakte med oss på vår firmapost eller telefon.

Har du en privat henvendelse kan du også kontakte oss skriftlig, for å få den hjelpen du trenger.

Eufemias Hage, Barcode

Hvis du som privatperson er på jakt etter små mengder stein, anbefaler vi at du tar kontakt med en anleggsgartner i ditt nærmiljø. De har tilgang til varene vi har på lager, og kan i tillegg hjelpe deg med utførelsen av ditt prosjekt.

Finn din lokale anleggsgartner her. Er du ute etter spesifikke steintyper eller varer i vårt sortiment, anbefaler vi deg å spesifisere dette for din valgte anleggsgartner, slik at du er trygg på å få de varene du ønsker deg.

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.