Du er byggherre eller utvikler

Ønsker du ekstra fokus på bærekraft i ditt neste prosjekt? Planlegging er en viktig faktor for å spare tid, penger og miljøet. Kontakt oss for innspill om muligheter og løsninger innen naturstein.

Kontakt

Generell kontakt

Rådgivning til dine prosjekt

Har du som byggherre eller utvikler spørsmål som omhandler naturstein til uteanlegg? Da håper vi du tar kontakt med oss.  

Vi kan gi innspill om både muligheter og utfordringer knyttet til naturstein. Vi brenner for bærekraft og vi gir råd om redusert ressursbruk og solide varige løsninger. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss unik kunnskap og vi har gode referanser fra både små spennende, og store viktige prosjekt. I tillegg til flere typer flott norsk naturstein, har vi også et spennende sortiment fra hele verden.

Spør oss om referanseprosjekt i BeerEcoSten®. En materialserie som gjør et trygt valg av naturstein enklere. EPD, en aktsomhetsvurdering med full sporbarhet, i tillegg til dokumentasjon på kvalitet, tekniske og geologiske egenskaper er noe av det som ligger til grunn for BeerEcoSten®.

Vi bistår ofte byggherrer med innspill som har direkte positiv effekt både på økonomi og miljø. Våre rådgivere er tilgjengelig for tilbudsforespørsler og generell rådgivning. Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere gjerne videre.

Akerselvalmenningen, Oslo

Se referanser under prosjekter i menyen. Her finner du mye nyttig informasjon om ulike prosjekter, som for eksempel steintype og opprinnelse på natursteinen benyttet i prosjektet.

Se referanseprosjekter

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Ved å klikke på "Tillat alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Vi bruker dette for å analysere bruken av nettstedet og forbedre navigering. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.