Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Du er byggherre eller utvikler

Ønsker du ekstra fokus på bærekraft i ditt neste prosjekt? Planlegging er en viktig faktor for å spare tid, penger og miljøet. Kontakt oss for innspill om muligheter og løsninger innen naturstein.

Kontakt

Generell kontakt

Rådgivning til dine prosjekt

Har du som byggherre eller utvikler spørsmål om naturstein til uteanlegg? Ta kontakt med oss.

Vi kan gi innspill om både muligheter og utfordringer knyttet til naturstein. Vi brenner for bærekraft og gir råd om redusert ressursbruk og solide varige løsninger.
Vi har gjennom mange år opparbeidet oss unik kunnskap og har gode referanser fra både små spennende, og store viktige prosjekt. I tillegg til flere typer flott norsk naturstein, har vi også et spennende sortiment fra hele verden.

Vår materialserie BeerEcoSten®, gjør et trygt valg av naturstein enklere.
Noe av det som ligger til grunn for BeerEcoSten®, er at det foreligger EPD dokumentasjon på materialene; en aktsomhetsvurdering med full sporbarhet, i tillegg til dokumentasjon på kvalitet, tekniske og geologiske egenskaper. Spør oss om referanseprosjekt i materialserien.

Vi bistår ofte byggherrer med innspill som har direkte positiv effekt både på økonomi og miljø. Våre rådgivere er tilgjengelig for tilbudsforespørsler og generell rådgivning. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne videre.

Akerselvalmenningen, Oslo

Se referanser under prosjektgalleri i menyen. Her finner du mye nyttig informasjon om ulike prosjekter, som for eksempel steintype og opprinnelse på natursteinen benyttet i prosjektet.

Se referanseprosjekter

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.