Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Vi har mange flere steintyper

Steintyper fra Kina

Det finnes mange forskjellige steintyper fra Kina. Fargespekteret går fra helt lyse materialer til svarte. Det er også en rekke varianter av mørk grå, mellomgrå og lys grå naturstein. Disse kan være både finkornet og grovkornet og gå fra å være helt homogene til å ha mye liv og gneispreg. Vi skaffer også rød stein fra Kina i ulike varianter.  

Anne Cath Vestlys Plass og Universitetsgata i Oslo er to flotte prosjekt med mye svart stein. Mørk grå ser man på D2 Ensjø, mens lys grå naturstein er å finne i spennende kombinasjoner på Hasle Linje K4. Rød stein er brukt både som kantstein i Prinsens gate og også som helledekke på M17 i Middelthunsgate. I prosjektet Dronninglunden i Barcode er det benyttet en livlig gneispreget stein, mens det i Schweigaardsgate ligger en helt homogen lys gråhvit stein.

Under Prosjektgalleri, øverst på siden i menyen, kan du finne et utvalg av våre landskapsprosjekter som viser ulike steintyper fra Kina. De er kategorisert i The General Selection og ligger sortert under alle prosjekt og steintyper.

No items found.

Relevante steintyper

Relevante produkter

Fortsett å lese

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Text Link
Text Link