Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Du er anleggsgartner

Trenger du stein og lurer på hva vi kan levere og når? Ta kontakt med oss. Vi gir råd om ulike muligheter og fornuftige løsninger, og leverer daglig stein til store og små prosjekt over hele landet.

Kontakt

Generell kontakt

Et trygt valg for anleggsgartnere over hele landet

Som anleggsgartner er du velkommen til å kontakte oss for kjøp av naturstein. Vi har et bredt utvalg og et stort lager. I tillegg kan spesialelementer leveres etter bestilling. Mange anleggsgartnere handler hos oss og vi bistår daglig med logistikk og levering av naturstein i alle former.

Dersom du ikke er kunde av oss allerede, ta gjerne kontakt med våre rådgivere, for å få informasjon om våre produkter og hva vi kan bistå med i ditt prosjekt. Vi gir praktiske råd og sørger for at du får riktige varer på rett sted til rett tid.

Det ligger mye informasjon på vår nettside, men har du spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt. Våre dyktige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg på telefon eller mail.

Hasle Linje K4, Oslo

Vi har importert, eksportert og produsert naturstein til lager og prosjekt i mer enn 140 år.  Alt fra Monolitten i Vigelandsparken til nasjonale vei- og gateanlegg og private gårdsplasser. Vi tilbyr naturstein fra Norge, Sverige, Portugal, India og Kina og bistår deg gjerne med et trygt valg av naturstein. Våre fagfolk har mye kunnskap og vi har samlet erfaring gjennom mange år.

Under «Prosjektgalleri» finner du et utvalg av spennende prosjekt vi har levert naturstein til. Her kan du lese mer om steintypene som er brukt, samt se bilder av produktene i anlegg. Kanskje du vil vise noen bilder og eksempler til dine kunder? Bruk gjerne våre hjemmesider eller spør oss om hjelp, så kan vi finne frem til det du er på jakt etter.

Se referanseprosjekter

PS! Har du bilder av egne prosjekt med "Beer Sten" så del dem gjerne med oss! Vi synes det er veldig hyggelig å se alt det fine som lages.

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.