Du er anleggsgartner

Trenger du stein og lurer på hva vi kan levere og når? Ring oss eller send en e-post. Vi leverer daglig stein til store og små prosjekter over hele landet. Vi gir også råd om ulike muligheter og fornuftige løsninger.

Kontakt

Generell kontakt

Et trygt valg for anleggsgartnere over hele landet

Som anleggsgartner er du velkommen til å kontakte oss for kjøp av naturstein i alle mulige varianter. Vi har et bredt utvalg og et stort lager. Vi har mange anleggsgartnere som handler hos oss og vi bistår daglig med logistikk og levering av naturstein i alle former.

Dersom du ikke er kunde av oss allerede, anbefaler vi deg å ta kontakt. Da får du tilgang til informasjon fra våre rådgivere om våre produkt og hva vi kan hjelpe deg med i ditt prosjekt. Vi gir praktiske råd og sørger for at du får riktige varer på rett sted til rett tid.

Det ligger mye informasjon her på våre nettsider, men er det noe du ikke finner eller noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss. Våre dyktige rådgivere sitter klare til å hjelpe deg på telefon eller mail.

Hasle Linje K4, Oslo

Vi har importert, eksportert og produsert naturstein til lager og prosjekt i mer enn 140 år.  Alt fra fra Monolitten i Vigelandsparken til nasjonale vei- og gateanlegg og private gårdsplasser. Våre fagfolk har mye kunnskap og vi har samlet erfaring over mange år. Vi kan tilby naturstein fra Norge, Sverige, Portugal, India og Kina og vi bistår deg gjerne med et trygt valg av naturstein.

Under «Prosjekter» finner du et utvalg av ulike spennende prosjekter og produkt som vi har levert. Her kan du lese mer om steintypene som er brukt, samt se bilder av produktene i anlegg. Kanskje du vil vise noen bilder og eksempler til dine kunder? Bruk gjerne våre hjemmesider eller spør oss om hjelp, så kan vi finne frem til det du er på jakt etter.

Se referanseprosjekter

PS! Har du bilder av egne prosjekt med "Beer Sten" så del dem gjerne med oss! Vi synes det er veldig hyggelig å se alt det fine som lages.

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
Ved å klikke på "Tillat alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Vi bruker dette for å analysere bruken av nettstedet og forbedre navigering. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.