Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Du er entreprenør

Har du eller dine prosjektledere spørsmål knyttet til uteanlegget? Vi bistår entreprenører med prosjektspesifikk og generell rådgivning om løsninger og muligheter knyttet til naturstein.

Kontakt

Generell kontakt

Få rådgivning til ditt prosjekt

Har du spørsmål knyttet til naturstein i uteanlegget? Ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring med planlegging av leveranser til mange spennende prosjekt i ulike størrelser. Vi kan hjelpe deg med alt fra skreddersøm til en gjennomgang av prosjektet og tegninger. Vi gir råd om de viktigste faktorene knyttet til naturstein som du bør tenke på. Det kan være enkle grep eller løsninger som er lønnsomme både for prosjektet og miljøet.

Vi bistår daglig ulike entreprenører med alt fra store gate- og veiprosjekt til mindre byrom. Våre rådgivere er tilgjengelig for tilbudsforespørsler og generell rådgivning. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne med det du lurer på.

Storgata, Oslo

Ta en titt på våre referanser under "Prosjektgalleri" i menyen. Her finner du mye nyttig informasjon om ulike prosjekt, som for eksempel steintype og opprinnelse på steinen som er benyttet i anlegget.

Vi kan tilby en rekke ulike steintyper fra hele verden. Vi har valgt ut noen av de beste og samlet dem i vår kolleksjon BeerEcoSten®. Det er en unik materialserie som gjør et trygt valg av naturstein enklere.  Materialene er grundig testet og har dokumentasjon på kvalitet, tekniske og geologiske egenskaper, i tillegg til en EPD. Krav til sporbarhet med en full aktsomhetsvurdering av leverandørkjeden er også ivaretatt og vi har mange referanseprosjekt med BeerEcoSten®. Ta kontakt med oss for mer informasjon og rådgiving for varige anlegg i naturstein.

Se våre BeerEcoSten®-materialer

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.