Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

BEER StenStudio

Les mer om vårt StenStudio i Oslo. Her har vi tilgang til et stort utvalg av spennende natursteinsmaterial i ulike bearbeidinger fra hele verden.

Naturstein fra hele verden

I sentrum av Oslo, nærmere bestemt på Frogner, finner du vårt StenStudio. Her kan du kan booke tid for å få rådgivning om ulike steintyper.

Vi hjelper deg med gode materialvalg og bærekraftig dimensjonering av naturstein. Du kan både se og leke med et stort utvalg av materialprøver fra hele verden. Vi viser deg ulike farger, bearbeidinger og muligheter. Vi bistår gjerne med å sette sammen ulike fargepaletter og hjelper deg finne frem til de best egnede materialene og løsningene for ditt prosjekt. Våre rådgivningstjenester på StenStudio er mye brukt av landskapsarkitekter.

Kontakt oss på monica@beersten.no for å booke tid.

Rådgivning og møter

På StenStudio kan du booke tid for både rådgivning, møter og tilgang til materialprøver.

Vi har møter med alt fra byggherrer, landskapsarkitekter og utviklere, til utførende anleggsgartnere og entreprenører på StenStudio. Her kan vi sette oss ned med fullt fokus på ditt spesifikke prosjekt og vi gir deg råd for naturstein knyttet til dimensjonering, funksjon og løsninger. Steintypenes ulike kvaliteter er viktig og vi tar utgangspunkt i disse tre faktorene:

  • Geologisk kvalitet
  • Estetisk kvalitet
  • Produkt kvalitet

Les mer om naturstein og kvalitet her.

Her finner du oss

BEER StenStudio ligger sentralt plassert på Frogner i Oslo. Hit kan du enkelt komme til fots, på sykkel eller med kollektiv. Både buss, trikk, t-bane og tog er like i nærheten. Du finner vårt StenStudio rett ved Solli Plass.

Besøksadresse: 

Behrens' Gate 8

0257 Oslo

Se våre andre tjenester

Se våre andre tjenester

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.