Salgsmedarbeider søkes til Fredrikstad

Salgsmedarbeider søkes til Fredrikstad

Ser du alltid muligheter og trives med salg? Er du glad i folk og trives med en innholdsrik arbeidshverdag? Vi jakter på deg som gir jernet for å vinne både små og store prosjekt.

Vi står for service og troverdighet. Vi brenner for bærekraft. Vi skal gjøre en forskjell og bidra til å skape mening og verdi. Beer Sten skal være et trygt valg for våre leverandører, kunder og ansatte.

Beer Sten er en stolt leverandør av naturstein til ulike byrom, gater, torg, skoler og boligfelt over hele landet. Vi trenger flere salgsmedarbeidere og vi ser etter en kjernekvinne, eller kar. Integritet er viktig. Du er en superhyggelig tillitsvekkende person med et sterkt driv som kan vise til resultat og gode referanser.

Du er ryddig og ordentlig, en til å stole på, glad, sosial og med på nye ting. Vi ser etter en som vil møte nye mennesker og som trives med tempofylte, varierte arbeidshverdager.

Hos oss får du ta del i ambisiøse mål, felles vinnerglede og vennskapelig ironi. Du får varierte og spennende arbeidsdager med oppfølging av kunder og tilbud. Du får også en inkluderende, fremoverlent, fremtidsrettet og trygg arbeidsgiver.

Vi har et sterkt fellesskap og heier på hverandre og vi gleder oss til å gå på jobb hver dag. Vi krever mye, men vi gir mye. Send oss en søknad som viser hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du vil jobbe med oss.

Vi er ute etter deg som:
• god på salg og oppfølging av tilbud
• fleksibel og strukturert
• har kommersiell forståelse og er metodisk
• er initiativrik og tar i et tak der det trengs, uavhengig av oppgaven

I Beer Sten får du:
• morsomme og spreke kollegaer som støtter og gjør deg glad
• finne frem til de beste løsningene som gjør at vi vinner nye prosjekt
• erfaring og et godt nettverk innen bygg og anlegg
• tenke nytt og utvikle deg personlig og faglig

Mer om oss:
Beer Sten er en profesjonell familiebedrift med god kultur og høye ambisjoner. Våre fagfolk sørger for at vi er en unik samarbeidspartner og et trygt og bærekraftig valg for naturstein.

Vi er ledende på levering av naturstein til uterom og har 142 års erfaring med rådgiving og logistikk til offentlige og private prosjekt. Vi har et godt omdømme og en solid og sterk posisjon. Det gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for produsenter fra hele verden.

Monolitten i Vigelandsparken er en av våre minste, men likevel mest kjente leveranser. Vi leverer naturstein til en rekke store og små prosjekt i hele Norge. I Fredrikstad har vi levert brostein og kantstein til Damskipsbrygga og Nygårdsplassen. Flere prosjekt finner du på www.beerste.no under referansegalleri.
Stillingen er uten personalansvar og inngår i et team med 13 ansatte. Konkurransedyktige betingelser. Du kan kontakte Avdelingsleder i Fredrikstad Tor-Bjørnar Olsen eller Daglig leder i Beer Sten, Monica Sander dersom du har spørsmål. Søknadsfristen er satt til: Snarest

13.06.2022

Frisk satsing for fremtiden med topp trekløver

Tre fantastiske nye medarbeidere til Beer Sten gir ytterligere påfyll av kompetanse innen bærekraft, digitale flater, logistikk og rådgiving. Det nye trekløveret skal bidra til trygge valg av naturstein for folk i hele landet.

Til tross for ny-ansettelser skal Beer Sten selge mindre stein. Fokus er på rådgiving, gjenbruk, bruk av overskudd og smarte løsninger for redusert forbruk, kvalitetsprodukt og langsiktige løsninger. Alle tre er på plass fra august. Med solid fagkunnskap og høy integritet sklir de rett inn i Beer Sten-teamet, som nå totalt teller 15 ansatte.

Vi er superhappy for at kompetente unge mennesker er villige til å flytte til Fredrikstad for å jobbe sammen med oss. Kombinasjonen av en solid familiebedrift og fokus på bærekraft førte til mange spennende søkere. De utvalgte ble:

• Kine Talgø – Digital Rådgiver
Kine, 28 år, bred erfaring fra norske og internasjonale merkevarer, sist fra Porsgrunds Porselænsfabrik

• Vilde Vårdal Sletmoen – Bærekraftansvarlig
Vilde, 27 år, nyutdannet siviløkonom med fokus på bærekraft og internasjonal handel i mastergraden.

• Aina Benedicte Huseby – Prosjektleder
Aina, 37 år, har jobbet mange år innen shipping og logistikk og driver også Huseby Gård i Onsøy.

27.07.2021

God jul

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere riktig god jul og godt nytt år.

Vi holder stengt fra 24 desember frem til 4 januar.

22.12.2020

Beer & Lundhs Landskapstein

Det finnes store mengder larvikitt med potensial for å bli vakker landskapstein av god kvalitet til prosjektmarkedet for utemiljø.  Overskuddsmaterialer fra Nord-Europas største blokkprodusent, Lundhs i Larvik, blir nå til landskapstein i samarbeid med Beer Sten. Landskapstein fra Beer & Lundhs vil kunne fylle et tomrom i markedet og gi langt større valgmuligheter for kundene. Steinblokker fra fem ulike brudd skal håndplukkes til prosjekter for gater, torg og byrom. 

BEER & LUNDHS Sea™ 
Glitrende blå krystaller i mørk grågrønn Larvikitt fra Vestfold 

BEER & LUNDHS Sky™ 
Glitrende blå krystaller i mørkeblå Larvikitt fra Vestfold  

BEER & LUNDHS Breeze™ 
Glitrende lyseblå krystaller i grå Larvikitt fra Vestfold 

BEER & LUNDHS Night™
Glitrende blå og sølvkrystaller i sort Larvikitt fra Vestfold

BEER & LUNDHS Earth™ 
Glitrende blå og lilla krystaller i brun anortositt fra Egersund 

Lundhs vil være ansvarlig for at råvaren er tilgjengelig i riktig kvalitet og format, mens Beer Sten vil være ansvarlig for rådgiving og salg til det norske og utenlandske markedet for stein til utomhus. Produksjonen vil foregå der det er mest hensiktsmessig. Prosjektenes størrelse, kompleksitet og prinsipper for bærekraft avgjør hvor man produserer.

28.04.2020

Viktig informasjon

Viktig informasjon
Grunnet situasjonen med koronavirus tar vi kun imot forespørsler og bestillinger på mail og telefon inntil annet blir varslet.
Vi har innført flere tiltak for å bidra til å hindre smitte, samt opprettholde drift til det profesjonelle markedet for naturstein.

Minimumskjøp for private er hele kolli (oversikt), med unntak av selvplukk granitt kantstein 8x20cm (vernesko påkrevd). Alle varer bestilles og betales på forskudd. Varer kan hentes påfølgende dag etter kl 12 ( evt sms når varene er klare for henting), med unntak av selvplukk 8x20 cm kantstein. Våre lagermedarbeidere laster med truck. Håndlasting kan vi dessverre ikke hjelpe med. Dersom varene skal levers hjem kan vi gi pris på frakt.

 

16.03.2020

Tre nye medarbeidere er på plass

Tordis vil inngå i Beer Stens team som leder for salg og prosjekt. Hun har hatt stillinger innen økonomi og prosjektledelse. De siste 10 årene som prosjektleder i offshorebransjen. Joar er nyutdannet med en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring inklusiv ett år utveksling til Suzhou, Kina. Malin er siviløkonom, med spesialisering innen internasjonal ledelse, strategi og bærekraft.

19.09.2019

Beer Sten fyller 140 år i 2019

Vi feirer med konseptet JAKTEN PÅ STJERNENE. Hovedpremie er en tur til India for den heldige steinsetteren som finner en indisk gatestein med en stjerne. Vi kårer også beste anlegg i 2019 som får STJERNEPRISEN. Stort eller lite anlegg spiller ingen rolle - det er kvalitet, utførelse og helhetsinntrykk som teller. Meld deg inn og følg med på Facebooksiden JAKTEN PÅ STJERNENE.
www.facebook.com

05.02.2019

Nyansettelser.

Vi har to nye ansatte i Beer Sten. Gerd har gått av med pensjon og Emil erstatter henne som økonomiansvarlig fra april 2016. I august starter Eva og hun skal jobbe primært med prosjekt, planlegging og oppfølging. Begge vil ha kundekontakt og de skal bidra til alle i Beer Sten kan yte enda bedre service ut mot våre kontakter. Vi gleder oss til å ha Emil og Eva med på laget og ønsker alle en god sommer med et bilde fra sommerfesten vår.

01.07.2016

Finn din anleggsgartner

I juli lanserer vi guiden “Finn din anleggsgartner” på www.beersten.no. Vi linker til hjemmesidene til anleggsgartnere rundt om i landet og på den måten oppmuntre folk til å ta kontakt med fagfolk når de skal handle stein og planlegge sine prosjekt. Ta kontakt med tor-bjornar@beersten.no dersom du ønsker å få ditt firma oppført i guiden.

01.07.2016

Stemningsrapport fra Oslo

Storebrand ruster opp Ruseløkkeveien i Vika i Oslo.  5000m2 Beer Mix heller skal legges i gateløpet. Beer Mix heller er en unik kombinasjon av flotte farger og ekte stenhuggertradisjon. Dekket består av tre fargenyanser og en manuelt tilvirket håndhugget overflate grad 2.  Skaaret Landskap er anleggsgartner for prosjektet som går i 2015 og 2016.

25.06.2015