Browseren din er utdatert

Vi har lagt merke til at du for øyeblikket bruker en gammel versjon av IE.
Vi anbefaler virkelig at du oppdaterer nettleseren din.

Taktile heller og UU ledesystem

Ledesystem med ledelinjer, oppmerksomhetsfelt og varselfelt bidrar til lesbare omgivelser for blinde og svaksynte. Universell utforming gjør at det blir enklere å orientere og bevege seg i ulike uterom. Vi lagerfører produkt i naturstein som kan benyttes i henhold til alle krav innen ledesystem utendørs.

Retningsindikator

Retningsindikator legges i fartsretningen og gir retningsinformasjon. Betegnes R2 når linjene er formet som «pølser» og R5 når linjene er mer bølgeformet (sinus kurver). Retningsindikator brukes som ledelinjer som viser vei. Slike ledefelt må markeres med en tydelig strukturendring.

No items found.

Oppmerksomhetsindikator

Oppmerksomhetsindikator legges på tvers av fartsretningen og gir derved tverrgående linjer. Betegnes R2 når linjene er formet som «pølser» og R5 når linjene er mer bølgeformet (sinus kurver). Oppmerksomhetsindikator brukes til oppmerksomhetsfelt som gir informasjon om at man er eller nærmer seg viktige punkt langs gangbanen. For eksempel før man går opp en trapp.

Varselindikator

Varselindikator legges med flattoppede kuler i parallelle eller forskjøvede rader. Varselfelt, også kalt farefelt, brukes for å varsle om at man har kommet til et område som potensielt kan være farlig. For eksempel på toppen av en trapp. Betegnes B1.

Relevante steintyper

No items found.

Relevante produkter

No items found.

Fortsett å lese

Følg oss for å få inspirasjon

Vil du motta innholdsrike nyhetsbrev fra oss?

Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vi vil aldri dele e-posten din med tredjeparter.
No items found.
Text Link
Text Link