Salgsmedarbeider søkes til Fredrikstad

Salgsmedarbeider søkes til Fredrikstad

Salgsmedarbeider søkes til Fredrikstad

Ser du alltid muligheter og trives med salg? Er du glad i folk og trives med en innholdsrik arbeidshverdag? Vi jakter på deg som gir jernet for å vinne både små og store prosjekt.

Vi står for service og troverdighet. Vi brenner for bærekraft. Vi skal gjøre en forskjell og bidra til å skape mening og verdi. Beer Sten skal være et trygt valg for våre leverandører, kunder og ansatte.

Beer Sten er en stolt leverandør av naturstein til ulike byrom, gater, torg, skoler og boligfelt over hele landet. Vi trenger flere salgsmedarbeidere og vi ser etter en kjernekvinne, eller kar. Integritet er viktig. Du er en superhyggelig tillitsvekkende person med et sterkt driv som kan vise til resultat og gode referanser.

Du er ryddig og ordentlig, en til å stole på, glad, sosial og med på nye ting. Vi ser etter en som vil møte nye mennesker og som trives med tempofylte, varierte arbeidshverdager.

Hos oss får du ta del i ambisiøse mål, felles vinnerglede og vennskapelig ironi. Du får varierte og spennende arbeidsdager med oppfølging av kunder og tilbud. Du får også en inkluderende, fremoverlent, fremtidsrettet og trygg arbeidsgiver.

Vi har et sterkt fellesskap og heier på hverandre og vi gleder oss til å gå på jobb hver dag. Vi krever mye, men vi gir mye. Send oss en søknad som viser hvem du er, hva du kan bidra med og hvorfor du vil jobbe med oss.

Vi er ute etter deg som:
• god på salg og oppfølging av tilbud
• fleksibel og strukturert
• har kommersiell forståelse og er metodisk
• er initiativrik og tar i et tak der det trengs, uavhengig av oppgaven

I Beer Sten får du:
• morsomme og spreke kollegaer som støtter og gjør deg glad
• finne frem til de beste løsningene som gjør at vi vinner nye prosjekt
• erfaring og et godt nettverk innen bygg og anlegg
• tenke nytt og utvikle deg personlig og faglig

Mer om oss:
Beer Sten er en profesjonell familiebedrift med god kultur og høye ambisjoner. Våre fagfolk sørger for at vi er en unik samarbeidspartner og et trygt og bærekraftig valg for naturstein.

Vi er ledende på levering av naturstein til uterom og har 142 års erfaring med rådgiving og logistikk til offentlige og private prosjekt. Vi har et godt omdømme og en solid og sterk posisjon. Det gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner for produsenter fra hele verden.

Monolitten i Vigelandsparken er en av våre minste, men likevel mest kjente leveranser. Vi leverer naturstein til en rekke store og små prosjekt i hele Norge. I Fredrikstad har vi levert brostein og kantstein til Damskipsbrygga og Nygårdsplassen. Flere prosjekt finner du på www.beerste.no under referansegalleri.
Stillingen er uten personalansvar og inngår i et team med 13 ansatte. Konkurransedyktige betingelser. Du kan kontakte Avdelingsleder i Fredrikstad Tor-Bjørnar Olsen eller Daglig leder i Beer Sten, Monica Sander dersom du har spørsmål. Søknadsfristen er satt til: Snarest

13.06.2022