God jul

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere riktig god jul og godt nytt år.

Vi holder stengt fra 24 desember frem til 4 januar.

22.12.2020

Beer & Lundhs Landskapsstein

Det finnes store mengder larvikitt med potensial for å bli vakker landskapstein av god kvalitet til prosjektmarkedet for utemiljø.  Overskuddsmaterialer fra Nord-Europas største blokkprodusent, Lundhs i Larvik, blir nå til landskapsstein i samarbeid med Beer Sten. Landskapsstein fra Beer & Lundhs vil kunne fylle et tomrom i markedet og gi langt større valgmuligheter for kundene. Steinblokker fra fem ulike brudd skal håndplukkes til prosjekter for gater, torg og byrom. 

BEER & LUNDHS Sea™ 
Glitrende blå krystaller i mørk grågrønn Larvikitt fra Vestfold 

BEER & LUNDHS Sky™ 
Glitrende blå krystaller i mørkeblå Larvikitt fra Vestfold  

BEER & LUNDHS Breeze™ 
Glitrende lyseblå krystaller i grå Larvikitt fra Vestfold 

BEER & LUNDHS Night™
Glitrende blå og sølvkrystaller i sort Larvikitt fra Vestfold

BEER & LUNDHS Earth™ 
Glitrende blå og lilla krystaller i brun anortositt fra Egersund 

Lundhs vil være ansvarlig for at råvaren er tilgjengelig i riktig kvalitet og format, mens Beer Sten vil være ansvarlig for rådgiving og salg til det norske og utenlandske markedet for stein til utomhus. Produksjonen vil foregå der det er mest hensiktsmessig. Prosjektenes størrelse, kompleksitet og prinsipper for bærekraft avgjør hvor man produserer.

28.04.2020

Viktig informasjon

Viktig informasjon
Grunnet situasjonen med koronavirus tar vi kun imot forespørsler og bestillinger på mail og telefon inntil annet blir varslet.
Vi har innført flere tiltak for å bidra til å hindre smitte, samt opprettholde drift til det profesjonelle markedet for naturstein.

Minimumskjøp for private er hele kolli (oversikt), med unntak av selvplukk granitt kantstein 8x20cm (vernesko påkrevd). Alle varer bestilles og betales på forskudd. Varer kan hentes påfølgende dag etter kl 12 ( evt sms når varene er klare for henting), med unntak av selvplukk 8x20 cm kantstein. Våre lagermedarbeidere laster med truck. Håndlasting kan vi dessverre ikke hjelpe med. Dersom varene skal levers hjem kan vi gi pris på frakt.

 

16.03.2020

Tre nye medarbeidere er på plass

Tordis vil inngå i Beer Stens team som leder for salg og prosjekt. Hun har hatt stillinger innen økonomi og prosjektledelse. De siste 10 årene som prosjektleder i offshorebransjen. Joar er nyutdannet med en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring inklusiv ett år utveksling til Suzhou, Kina. Malin er siviløkonom, med spesialisering innen internasjonal ledelse, strategi og bærekraft.

19.09.2019

Beer Sten fyller 140 år i 2019

Vi feirer med konseptet JAKTEN PÅ STJERNENE. Hovedpremie er en tur til India for den heldige steinsetteren som finner en indisk gatestein med en stjerne. Vi kårer også beste anlegg i 2019 som får STJERNEPRISEN. Stort eller lite anlegg spiller ingen rolle - det er kvalitet, utførelse og helhetsinntrykk som teller. Meld deg inn og følg med på Facebooksiden JAKTEN PÅ STJERNENE.
www.facebook.com

05.02.2019

Nyansettelser.

Vi har to nye ansatte i Beer Sten. Gerd har gått av med pensjon og Emil erstatter henne som økonomiansvarlig fra april 2016. I august starter Eva og hun skal jobbe primært med prosjekt, planlegging og oppfølging. Begge vil ha kundekontakt og de skal bidra til alle i Beer Sten kan yte enda bedre service ut mot våre kontakter. Vi gleder oss til å ha Emil og Eva med på laget og ønsker alle en god sommer med et bilde fra sommerfesten vår.

01.07.2016

Finn din anleggsgartner

I juli lanserer vi guiden “Finn din anleggsgartner” på www.beersten.no. Vi linker til hjemmesidene til anleggsgartnere rundt om i landet og på den måten oppmuntre folk til å ta kontakt med fagfolk når de skal handle stein og planlegge sine prosjekt. Ta kontakt med tor-bjornar@beersten.no dersom du ønsker å få ditt firma oppført i guiden.

01.07.2016

Stemningsrapport fra Oslo

Storebrand ruster opp Ruseløkkeveien i Vika i Oslo.  5000m2 Beer Mix heller skal legges i gateløpet. Beer Mix heller er en unik kombinasjon av flotte farger og ekte stenhuggertradisjon. Dekket består av tre fargenyanser og en manuelt tilvirket håndhugget overflate grad 2.  Skaaret Landskap er anleggsgartner for prosjektet som går i 2015 og 2016.

25.06.2015

Brosteinseminaret i Bergen

Vi skal på Brosteinseminaret i Bergen. Der ser vi på gater som ble satt for 15 - 20 år siden. Hvordan står gatene? Hva er utfordringene? Hvordan ble gatene bygget opp, og hva kreves for å holde dem i stand? Seminaret retter seg mot hele bransjen av private og offentlige beslutningstakere, ingeniører, landskapsarkitekter, anleggsgartnere, broleggere etc. Kanskje vi ses?

05.09.2014

Vellykket byutvikling i Schweigaardsgate

Mellom to næringsbygg skaper et vakkert uterom med granitt et hyggelig område i en ellers trist sentrumsgate. Foruten å knytte sammen to kontor bygg med attraktive uteområder, et det skapt et sosialt og pent inngangsparti. Anleggsgartner er Sport og Grøntanlegg AS og Beer Sten AS har levert granitt til alle uteområdene. Prosjektet utgjør i praksis en del av Bjørvikautbyggingen og er en sentral brikke i omformingen av Schweigaardsgate fra trafikkåre til bygate.
Prosjektet er tildelt Statens Byggeskikkpris 2014.

25.06.2014