2 nye stillinger: Prosjektleder og Lagermedarbeider


Spennende muligheter i Fredrikstad.
Beer Sten utvider sine team for prosjekt innen naturstein til by- og uterom, vei og anlegg. Vi er derfor på utkikk etter motiverte unge, eller erfarne, medarbeidere som er sulten på nye utfordringer. Du liker å tenke nytt og utvikle deg. Du trives med et høyt tempo og er en relasjonsbygger. Beer Sten er en profesjonell familiebedrift med god kultur og høye ambisjoner. Våre fagfolk sørger for at vi er en unik samarbeidspartner og et trygt valg for naturstein.

Arbeidsoppgaver Prosjektleder:
• Prosjektoppfølging, kunde- og leverandørkontakt
• Dialog med rådgivende, landskapsarkitekter, oppdragsgivere
• Kalkulasjon, tilbudsskriving og oppfølging av tilbud.
• Noe reisevirksomhet til blant annet India, Kina, Portugal.

Arbeidsoppgaver Lagermedarbeider:
• Handyman/woman
• Truck / hjullaster (T4, M4)
• Utendørs lager og logistikk
• Varierte oppgaver inkl noe bearbeiding av stein

CV og søknad med referanser, sendes innen 15. Mars 2019 til e-post monica@beersten.no eller Habornveien 56, 1630 Gamle Fredrikstad. Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke stillingene. Ring gjerne daglig leder om du har spørsmål. Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Beer Sten AS er ledende i Norge på levering av naturstein til uterom. Vi har 140 års erfaring med omfattende prosjekt til offentlige og private anlegg. Monolitten i Vigelandsparken er en av våre minste, men likevel største leveranser.

 

06.02.2019

Beer Sten fyller 140 år i 2019

Vi feirer med konseptet JAKTEN PÅ STJERNENE. Hovedpremie er en tur til India for den heldige steinsetteren som finner en indisk gatestein med en stjerne. Vi kårer også beste anlegg i 2019 som får STJERNEPRISEN. Stort eller lite anlegg spiller ingen rolle - det er kvalitet, utførelse og helhetsinntrykk som teller. Meld deg inn og følg med på Facebooksiden JAKTEN PÅ STJERNENE.
www.facebook.com

05.02.2019

Nyansettelser.

Vi har to nye ansatte i Beer Sten. Gerd har gått av med pensjon og Emil erstatter henne som økonomiansvarlig fra april 2016. I august starter Eva og hun skal jobbe primært med prosjekt, planlegging og oppfølging. Begge vil ha kundekontakt og de skal bidra til alle i Beer Sten kan yte enda bedre service ut mot våre kontakter. Vi gleder oss til å ha Emil og Eva med på laget og ønsker alle en god sommer med et bilde fra sommerfesten vår.

01.07.2016

Finn din anleggsgartner

I juli lanserer vi guiden “Finn din anleggsgartner” på www.beersten.no. Vi linker til hjemmesidene til anleggsgartnere rundt om i landet og på den måten oppmuntre folk til å ta kontakt med fagfolk når de skal handle stein og planlegge sine prosjekt. Ta kontakt med tor-bjornar@beersten.no dersom du ønsker å få ditt firma oppført i guiden.

01.07.2016

Stemningsrapport fra Oslo

Storebrand ruster opp Ruseløkkeveien i Vika i Oslo.  5000m2 Beer Mix heller skal legges i gateløpet. Beer Mix heller er en unik kombinasjon av flotte farger og ekte stenhuggertradisjon. Dekket består av tre fargenyanser og en manuelt tilvirket håndhugget overflate grad 2.  Skaaret Landskap er anleggsgartner for prosjektet som går i 2015 og 2016.

25.06.2015

Brosteinseminaret i Bergen

Vi skal på Brosteinseminaret i Bergen. Der ser vi på gater som ble satt for 15 - 20 år siden. Hvordan står gatene? Hva er utfordringene? Hvordan ble gatene bygget opp, og hva kreves for å holde dem i stand? Seminaret retter seg mot hele bransjen av private og offentlige beslutningstakere, ingeniører, landskapsarkitekter, anleggsgartnere, broleggere etc. Kanskje vi ses?

05.09.2014

Vellykket byutvikling i Schweigaardsgate

Mellom to næringsbygg skaper et vakkert uterom med granitt et hyggelig område i en ellers trist sentrumsgate. Foruten å knytte sammen to kontor bygg med attraktive uteområder, et det skapt et sosialt og pent inngangsparti. Anleggsgartner er Sport og Grøntanlegg AS og Beer Sten AS har levert granitt til alle uteområdene. Prosjektet utgjør i praksis en del av Bjørvikautbyggingen og er en sentral brikke i omformingen av Schweigaardsgate fra trafikkåre til bygate.
Prosjektet er tildelt Statens Byggeskikkpris 2014.

25.06.2014

Ny lagermedarbeider

Jan Andresen er ansatt som ny lagermedarbeider hos Beer Sten. Jan har lang og variert bakgrunn fra arbeidslivet og er et skikkelig arbeidsjern. Han er lærevillig og initiativrik og har raskt fått med seg alle de ulike steinsortene på vårt store lager. På fritiden restaurerer Jan veterantraktorer og morsomme gamle biler.

12.06.2014

Sommeren er her

Tiden er inne for å fylle opp med vakre sommerblomster. Sjekk ut våre vakre blomsterurner håndhugget i Kuppam Grey granitt fra India. Urnene er store og gode slik at plantene får godt med jord rundt seg og ikke tørker ut så fort. Det er også hull i bunn for drenering. Vær oppmerksom på at en urne veier ca 150 kg. Blomsterurnene har en diameter på 60cm og er 40cm høye. Vi ønsker lykke til med sommerplatene.

05.06.2014

Rekordtidlig vår og varme

Årets korte vinter gjør at sesongen for granitt i uterom har startet langt tidligere enn vanlig. Våren er definitivt tiden for å sette i gang nye prosjekt. Det gjelder å være tidlig ute dersom man ønsker seg ny gårdsplass allerede i år. Mange anleggsgartnere er allerede fullbooket langt fremover. Vi anbefaler å bruke seriøse fagfolk og kvalitetsprodukt. Granitt er et evigvarende, vedlikeholdsfritt og vakkert valg som passer i kombinasjon med andre materialer og som hører naturlig inn i norske hager og utemiljø.

25.04.2014