Bærekraftprosjekt

FN skriver på sine hjemmesider at dersom alle på jorda skulle hatt samme forbruk som oss i Norge, måtte vi hatt 3,6 jordkloder. Hvis alle hadde hatt samme forbruk som i India, hadde vi bare trengt en halv jordklode.

I Norge spesielt, bør vi altså tenke på hvordan vi kan jobbe for et mer ansvarlig forbruk. Det vil si utnytte ressursene smartere. “Lappeteppet” er et av våre bærekraftprosjekt der Beer Sten tilbyr skreddersøm av førsteklasses rester til prosjekt.

Det er store mengder med rester av ulike steinprodukt i Norge. Vi hjelper deg med å finne de riktige restene som passer til ditt prosjekt. Fordelen med konseptet Lappeteppet er at man bruker opp varer som allerede er produsert og som ellers ikke ville blitt benyttet. Varene er i Norge og kan leveres raskt. Du kan være med å skape et vakkert lappeteppe av naturstein. Bra for ditt prosjekt og bra for miljøet.
Ta kontakt.

Steintorget er et annet bærekraftprosjekt som vi har opprettet på Facebook. Vi tenker det er bra for miljøet at vi bruker det vi allerede har, før vi lager nytt. Det er mange «ekornlager» av stein som allerede finnes i Norge og som bør blir brukt og utnyttet før man produserer ny stein. Tanken vår er å la folk enkelt bytte, gi vekk, få, kjøpe eller selge steinrester på Steintorget.